Sunar Şirketler Grubu’na ‘Yatırım’ ödülü

2022'yi "Yatırım Yılı" olarak ilan eden Müstakil Sanayici İşadamları Derneği, Sunar Şirketler Grubu'nu ödüllendirdi.

2022'yi "Yatırım Yılı" olarak ilan eden Müstakil Sanayici İşadamları Derneği, Sunar Şirketler Grubu'nu ödüllendirdi. Derneğin Adana Şubesi tarafından düzenlenen törende ödülünü Adana Valisi Süleyman Elban ve önceki dönem Çevre Şehircilik Bakanı Fatma Gül Demet Sarı'nın elinden alan Sunar Şirketler Grubu CEO'su Hasan A. Özkan, bu yıl yaklaşık 1 Milyar TL'lik yatırım yapacakları söyledi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği, Yatırım Yılı ilan ettiği 2022'de yatırım kararı alan sanayi kuruluşlarını ödüllendirdi. Derneğin Adana Şubesi tarafından organize edilen "Dost Meclisi" toplantısında gerçekleştirilen ödül töreninde Sunar Şirketler Grubu'nun ödülü, Adana Valisi Dr. Süleyman Elban ve önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Gül Demet Sarı tarafından Sunar Şirketler Grubu CEO'su Hasan A. Özkan'a verildi.

1 Miyar TL'lik yatırım

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Adana Şube Başkanı Burhan Kavak, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çalışkan çok sayıda dernek üyesinin yanısıra Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ın da katıldığı toplantıda ödülünü alan Özkan, "Grubumuzda neredeyse yatırımsız tek bir yıl geçmiyor. Tarıma dayalı sanayide Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük sanayi tesislerinden biri olmayı hedefleyen Sunar Şirketler Grubu, bünyesinde yer alan 6 şirketle yatırıma devam ediyor. Sunar Şirketler Grubu olarak bu yıl toz sorbitol, dekstrin, sodyum glukonat, yeni ekstraksiyon, ham yağ yenileme ve yeni tesis yatırımlarının bir kısmını tamamladık bir kısmı da hızla devam etmekte. Yaklaşık 1 Milyar TL'lik yatırımla 150 ilave istihdam sağlamış olacağız. Yaptığımız yatırımların, kurduğumuz yeni tesislerin, ülkemizin ihracatına, ithal ikame katma değerli üretime ve istihdama katkı sağlıyor olmasından mutluyuz" diye konuştu.

Manşetler

Antalya Valisi Şahin: "Otobüs kazasında rapor henüz çıkmadı"
Bucak’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
Burdur’da ocak ayında 684 asayiş olayı meydana geldi
Burdur’da baca yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Karısını göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı: "Keşke böyle olmasaydı"
Kazaya müdahale trafik ekibinin uygulama yaptığını sandı, ters istikametten kaçarken kaza yaptı
Aksu’da sağanak, sel, hortum ve doludan 23 mahalle, 500 çiftçi zarar gördü
Mersin’deki ambulans kazası güvenlik kamerasına yansıdı
Zincirleme kazada annesi yaralanan bebek 112 görevlisinin kucağında annesini bekledi
Hakkında 18 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı