Tabanca ve uyuşturucularla yakalanan şüpheli tutuklandı

Mersin'in Anamur ilçesinde polisin yaptığı çalışmada 2 adet tabanca ve çeşitli uyuşturucu maddelerle yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mersin'in Anamur ilçesinde polisin yaptığı çalışmada 2 adet tabanca ve çeşitli uyuşturucu maddelerle yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Anamur ilçesinde bir şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla şüphelinin adresine operasyon düzenlendi. Polisin yaptığı operasyonda şüpheli M.H.R. yakalanarak gözaltına alındı. Adreste yapılan aramda ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 185 gram bonzai, 40 gram metamfetamin, 225 adet uyuşturucu hap ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Emniyette ifadesi alınan şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manşetler

Hatay’da otomobil takla attı: 3 yaralı
Apartman bahçesine sakladığı pompalı tüfek polisi alarma geçirdi
Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında