Taraftarlar depremzedeler için futbolcu imzalı formalarını satışa çıkardı

Türkiye'nin her köşesinde depremzedeler için yardım gönderilmeye devam ediliyor.

Türkiye'nin her köşesinde depremzedeler için yardım gönderilmeye devam ediliyor. Futbol takımlarının yanısıra taraftarlar da afetzedelere nakdi yardım sağlamak için hareket geçti. Futbolseverler taraftarı oldukları takımın imzalı formasını geliri depremzedelere bağışlanmak üzere ilan sayfalarında satışa çıkardı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremin ardından 10 ilde büyük bir yıkım yaşandı. Asrın Felaketi olarak adlandırılan depreme birçok şehirden ve ülkeden yardım geldi. Bu yardımlara yenisini eklemek isteyen 4 büyük futbol takımının taraftarları oyunculara imzalatılmış formalarını satışa çıkardı.

4 bin TL'den 750 bin TL'ye kadar fiyat belirlendi

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonsporlu taraftarlar 2000'li yıllardan 2022 yıllarına kadar olan imzalı formalarını depremzedelere yardım edebilmek için ilan sayfaları üzerinden satıyor. Formaların fiyatları ise 4 bin TL'den başlayıp 750 bin TL'ye kadar çıkıyor. En pahalı imzalı 2012 yılına ait formada efsane Milli kaleci Rüştü Reçber'in ve Beşiktaş'ın Portekizli yıldızları Quaresma, Guti, Simao, Almeida, Manuel Fernandes'in imzaları bulunuyor.

Satışta olan formalar arasında 2000 yılına ait UEFA şampiyonu Galatasaray'ın takım kadrosunun imzalı formasından, Beşiktaş'ın lig şampiyonluğu yaşadığı sezonun formasının yanı sıra Fenerbahçe'nin efsane Alex De Souza'lı kadrosundan, son şampiyon Trabzonspor'un kadrosuna ait imzalı formalar afetzedelere destek olabilmek için satışa çıkarılmış durumda.

Manşetler

Serik’te motosiklet sepetinde 1 kiloya yakın uyuşturucu madde ele geçirildi
Şarkıcı Atilla Taş’ın kızı gözyaşları arasında toprağa verildi
Evinin uyuşturucu imalathanesine çeviren şüpheli gözaltına alındı
Mersin’de silah kaçakçılığı operasyonu: 1 tutuklama
Mersin’de uyuşturucu operasyonlarında 4 şüpheli tutuklandı
Kaçak parfüm, gözlük ve saat operasyonu
Adana’da inşaat firmasının ofisine silahlı saldırı: 11 kurşun isabet etti
Silahlı kavgada vurularak hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Gemideki faciada hayatını kaybeden Adanalı genç, feryatlar ve ağıtlarla son yolculuğuna uğurlandı
Çukura girmekten kaçmak isterken karşı yöne geçip kamyonetle çarpıştı