Tarihi geçmiş ürünlerle çocukları zehirleyeceklerdi: 2 ton cips, şekerleme ve çikolata imha edildi

Hatay'da gıda denetimleri esnasında satılmayı bekleyen ve son kullanma tarihi geçmiş olan 2 ton cips, şekerleme ve çikolata imha edildi.

Hatay'da gıda denetimleri esnasında satılmayı bekleyen ve son kullanma tarihi geçmiş olan 2 ton cips, şekerleme ve çikolata imha edildi.

Reyhanlı Belediyesi ve ilçe tarım ve orman müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı gıda tüketimi için ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Reyhanlı ilçe merkezinde gerçekleştirilen rutin denetimlerde satılmayı bekleyen toplam ağırlıkları 2 ton olan ton cips, şekerleme ve çikolatanın son kullanma tarihinin geçmiş olduğu tespit edildi. Ekipler tarafından kamyonlara yüklenen ürünler, açılan topraklar çukurlarda ateşe verilerek imha edildi.

Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürü Doğan Batıray, vatandaşların sağlığını tehdit eden hiçbir ürüne müsaade etmeyeceklerini ifade ederek Başkan Ahmet Salman Yumuşak'ın talimatlarıyla Reyhanlı'da güvenli gıda ortamının sağlanması için denetimleri aralıksız sürdüreceklerini söyledi.

Manşetler

Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu
Antalya’da üç ilçede kaçak tütün operasyonu: 785 kilogram tütün ele geçirildi
Eşinin açtığı boşanma davası sonrası villasını ve aracını ateşe veren mimar hayatını kaybetti
Antik kente yakın zeytinlik alanda yangında 1,25 dönüm zarar gördü
Kahramanmaraş’ta 243 bin sentetik ecza ele geçirildi
Acil servis önünde yaşanan kavga paniğe neden oldu
Arsuz’da kazan dairesi yangını binaya sıçramadan söndürüldü
‘Sazan Sarmalı’ dolandırıcılığı kuyumcuların hesaplarını bloke ettiriyor
Alanya’da gece saatlerinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı
Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı