Tarsus plajı yaza hazırlanıyor

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi, yaz döneminde vatandaşa kazandırılacak olan Tarsus Beyaz Kum Plajı için çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi, yaz döneminde vatandaşa kazandırılacak olan Tarsus Beyaz Kum Plajı için çalışmalarını sürdürüyor. Tarsus plajına giden Başkan Haluk Bozdoğan, sahilin temizlenmesi için faaliyete geçen kum eleme temizleme aracını inceleyerek unutulmaya yüz tutmuş plajı herkesin uğrak noktası haline getireceğini ifade etti.

Tarsus plajında altyapı ve ulaşım konuları başta olmak üzere bölgede ihtiyaç duyulan çalışmaların tamamlanması ile plaj, Tarsusluların hizmetine sunulacak. İnce beyaz ve kükürtlü kum yapısıyla Tarsus'un unutulmaya yüz tutmuş plajı, deniz sezonunda Tarsuslular için tamamlanıyor. Yaz sezonu için çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bozdoğan, kum eleme temizleme makinesini inceleyerek sahilde alanı ziyaret etti. Gerekli incelemeleri yapan Bozdoğan, Tarsus sahilini yeniden kazanmak ve uğrak nokta olmasını sağlamak için faaliyete geçirecek. Bozdoğan, "Yaz sezonunda vatandaşlarımızın kullanımı için sunulacak olan plajımızda çalışmalarımız devam ediyor. Sahil alanında kum temizleme aracımız sayesinde rahat bir şekilde plaja girilecek" dedi.

Manşetler

Isparta’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı
Isparta’da hapis cezasıyla aranan 2 şahıs yakalandı
Kontrolden çıkan otomobil göl kenarına uçtu: 1 yaralı
İş dönüşü yaşanan ve 7 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza sonrası yol trafiğe açıldı
Banka şubesinde satırla gasp girişimi: Maskeli şüpheli kısa sürede yakalandı
Mersin’de misket büyüklüğünde dolu etkili oldu: Orman ve bahçeler beyaza büründü
Antalya-Isparta karayolunda işçileri taşıyan minibüs ile beton mikseri çarpıştı: 7 ölü, 7 yaralı
Tarihi çarşıda motosiklet kazası: Yayaya çarpıp kaçtı
Isparta-Antalya karayolunda feci kaza: 7 ölü
Tarsus’ta narkotik operasyonu: 95 şüpheli deşifre edildi, 40 tutuklama