Tarsus’ta Berdan Parkına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediyeye ait Berdan Parkında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce oyun grubu yakılarak kullanılamaz hale getirildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediyeye ait Berdan Parkında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce oyun grubu yakılarak kullanılamaz hale getirildi.

Park yetkilileri, 82 Evler Mahallesi'nde bulunan parkta gerçekleşen olayın incelenmek üzere emniyet birimlerine bildirildiğini belirtirken, parkın onarım ve yeniden düzenleme sürecinin en kısa sürede başlatılacağı açıklandı. Yetkililerce, daha önce de kaykay pisti ve dinlenme alanlarına zarar verilen parkta, benzer saldırıların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınacağı ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Halkımızın hizmetine sunduğumuz parkımız kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakılarak kullanılmaz hale getirildi. Halkımızın, yaşanan bu gibi durumlarda duyarlı olmalarını rica ediyor, zarar verenleri gören hemşehrilerimin emniyet güçlerine haber vermesini rica ediyoruz. Milli servetimizin heba edilmesini ve parkımıza yapılan bu hareketi kınıyoruz. Parkımız en kısa sürede onarılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır" ifadelerini kullandı.

Manşetler

"IBAN" mağduru Özlem’in babası: "Kimse, kimseye IBAN’ını vermesin"
Dublörlerle 10 milyonluk vurgun: Kod adları "Profesör", "Firavun" ve "Azad" çıktı
Burdur’da müstakil ev yanarak kullanılmaz hale geldi
Trafik denetiminde sahte avukat kimliği gösteren şahıs yakalandı
Yangına uykuda yakalanan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı
Asi Nehri’ne düşerek kaybolan gencin 9 gün sonra cansız bedeni bulundu
Ehliyetsiz motosikletlinin sosyal medya şovu 77 bin TL’ye patladı
‘Telefonumun ekranına baktın’ kavgasında sokak boks ringine döndü
Hatay’da su dolu temelin içindeki toplarını almak isterken düşen 2 kardeş çocuk öldü
Hatay’da su dolu temelin içine düşen 2 kardeş çocuk hayatını kaybetti