Tarsus’ta Berdan Parkına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediyeye ait Berdan Parkında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce oyun grubu yakılarak kullanılamaz hale getirildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediyeye ait Berdan Parkında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce oyun grubu yakılarak kullanılamaz hale getirildi.

Park yetkilileri, 82 Evler Mahallesi'nde bulunan parkta gerçekleşen olayın incelenmek üzere emniyet birimlerine bildirildiğini belirtirken, parkın onarım ve yeniden düzenleme sürecinin en kısa sürede başlatılacağı açıklandı. Yetkililerce, daha önce de kaykay pisti ve dinlenme alanlarına zarar verilen parkta, benzer saldırıların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınacağı ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Halkımızın hizmetine sunduğumuz parkımız kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakılarak kullanılmaz hale getirildi. Halkımızın, yaşanan bu gibi durumlarda duyarlı olmalarını rica ediyor, zarar verenleri gören hemşehrilerimin emniyet güçlerine haber vermesini rica ediyoruz. Milli servetimizin heba edilmesini ve parkımıza yapılan bu hareketi kınıyoruz. Parkımız en kısa sürede onarılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Apartmanda korkutan yangın: 9 kişi tahliye edildi
Isparta’da son bir haftada polis denetimlerinde 58 aranan şahıs yakalandı
İstanbul ve Adana’da dev silah operasyonu
Dün taşlarla saldırdılar, bugün silahlarla ateş açtılar: 6 gözaltı
Osmaniye’de fırtına ahırın çatısını uçurdu
Sulama kanalında kaybolan çocuk bulunamadı
Yolu kısaltmak isterken apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Hatay’da heyelan yaşanan yol ulaşıma kapandı
Kavga eden sokak köpeklerine tüfekle ateş edip bir köpeği öldürdü
Tartıştığı akrabasını silahla yaralayıp intihar etti