Tarsus’ta hafızlara belgeleri verildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde Müftü Ali Can "Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olup "Hafızlık Belgesi" almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini verdi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Müftü Ali Can "Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olup "Hafızlık Belgesi" almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini verdi.

Müftülüğe bağlı Üçelif Kur'an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayan ve 2022 yılı Ocak ayında yapılan "Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan öğrencilerden Yasemin Alpaydın ve Fahriye Gül Ülker'e Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürlüğünce hazırlanıp gönderilen Hafızlık Belgeleri, İlçe Müftüsü Ali Can tarafından verildi.

Öğrencilere hafızlık belgelerini takdim eden Müftü Ali Can, "Üçelif Kur'an kursumuzda hafızlıklarını tamamlayarak girdikleri sınavda başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hamele-i Kur'an olan kardeşlerimizin, bundan sonraki hayatlarında Kur'an'ın ve İslam'ın hadimi olmalarını Rabbimden niyaz ediyorum. Onları yetiştiren anne babalarına, Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Manşetler

Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı
Fırtınanın çatısını uçurduğu evde mahsur kalan 3 kişiyi itfaiye kurtardı
Uçurumdan yuvarlanan sürücüyü AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı
Isparta’daki başsız ceset soruşturmasında 4 gözaltı