Tarsus’ta ’İpek Böcekçiliği Yetiştiriciliği’ semineri’ düzenlendi

Tarsus Belediyesi tarafından, tarıma ve yerel üretime katkı sağlamak amacıyla "İpek Böcekçiliği Yetiştiriciliği" semineri düzenlendi.

Tarsus Belediyesi tarafından, tarıma ve yerel üretime katkı sağlamak amacıyla "İpek Böcekçiliği Yetiştiriciliği" semineri düzenlendi. Seminerde, ipek böcekçiliği teknikleri ve sürdürülebilir üretim yöntemleri hakkında bilgiler verildi.

Tarsus Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edilen "İpek Böcekçiliği Yetiştiriciliği" semineri, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Seminerde, S.S 976 Numaralı Akdeniz Bölgesi Koza Tarım Satış Kooperatifi Müdürü Mehmet Sönmez, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Katılımcılar, ipek böcekçiliği alanındaki potansiyel ve üretim teknikleri ile sektördeki gelişmeler hakkında bilgilendirildi. Tarsus Belediyesi, yerel üreticilerin gelişimine katkı sağlamak ve sürdürülebilir tarım uygulamalarını teşvik etmek adına bu çalışmalara devam edeceğini duyurdu.

Manşetler

Hatay’da otomobille motosiklet çarpıştı: 4 yaralı
Silifke Belediyesi’ne yönelik ’rüşvet’ soruşturmasında belediye başkanı ile birlikte 8 kişi tutuklandı
Mersin’de çöp sahasında çıkan yangın ormanlık alana sıçradı
Rus turist bahçede ölü bulundu
Osmaniye’de bıçaklı kavga: 1 ölü
Kazada uçuruma yuvarlanan cip hurdaya döndü: 1 ölü
Üst geçitte 4 araç birbirine girdi: 1 yaralı
Antalya’da elektrik trafosunda çıkan yangın kokuttu
Burdur’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 5 yaralı
’Dur’ ihtarına uymadı, yaşanan kovalamacının ardından yakalandı