Tarsus’ta iş yerinde çıkan yangın 2 binaya sıçradı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın, 2 müstakil binaya sıçradı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın, 2 müstakil binaya sıçradı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndülürken, binalar kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre yangın Şehitkerim Mahallesi'nde SİT alanı içerisindeki bir dükkanda başladı. Dükkandan yükselen dumanları gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın dükkanın çevresindeki 2 müstakil binaya sıçradı. 2'şer katlı binalardan birinde yabancı uyruklu bir ailenin yaşadığı, yangın sırasında ise evde olmadıkları, diğer binanın ise boş olduğu öğrenildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, binalar kullanılmaz hale geldi. Şehitkerim Mahallesi Muhtarı Ercan Oskay, yangın iş yerinden çıktığını can kaybının olmadığını söyledi.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu