Tarsus’ta ’Köyde hayat var’ etkinliği başlıyor

Tarsus Belediyesi tarafından her alanda fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla "Köyde hayat var" etkinliği düzenleniyor.

Tarsus Belediyesi tarafından her alanda fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla "Köyde hayat var" etkinliği düzenleniyor. Etkinliğin ilk durağı Beylice Mahallesi'nde gerçekleşecek.

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde, kırsal mahallelerde çocukların keyifli vakit geçirmesi amacıyla "Köyde hayat var" şenlikleri düzenlenecek. Yaz tatilinde çocukları mutlu edecek rengarenk içeriklerle dolu olan şenlikler, geleneksel çocuk oyunları, yüz boyama, mini konser, çocuk atölyeleri, el sanatları ve kadınlara yönelik atölyeler gibi çeşitli etkinlikleri içeriyor. Etkinlikte hem çocuklar hem de aileler keyifli vakit geçirecek.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç yapılacak olan etkinliğin önemine değinerek, "Her alanda fırsat eşitliği oluşturmak istiyoruz. Şehir merkezimizdeki çocuklarımız belki bu tür etkinliklere daha çok katılabiliyor ama kırsal kesimdeki çocuklarımız mahrum kalsın istemiyoruz. Onlar için de biz ayaklarına gideceğiz" dedi.

5 Temmuz 2024 tarihinde Beylice Mahallesi'nde düzenlenecek olan etkinlik, 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinliğin diğer mahallelerde de devam edeceğini belirtildi.

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu