Tarsus’ta sömestir tatilinde eğlenceli etkinlikler

Tarsus Belediyesi, sömestir tatilinde çocuklar ve aileler için eğlenceli ve öğretici atölyeler düzenleyerek tatili renklendiriyor.

Tarsus Belediyesi, sömestir tatilinde çocuklar ve aileler için eğlenceli ve öğretici atölyeler düzenleyerek tatili renklendiriyor. Ahşap süslemelerden maskot yapımına kadar farklı etkinliklerle çocuklar için unutulmaz bir deneyim sağlıyor.

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ücretsiz atölyeler, çocukların hayal gücünü geliştirirken aynı zamanda eğlenceli bir deneyim sunuyor. Ahşap bardak altlığı süslemeden keçeden maskot yapımına, kağıt sepet örücülüğünden kavanoz kalemlik yapımına kadar farklı içeriklerdeki etkinlikler, Güner Yüksek Kadın Yaşam ve Destek Merkezi ile Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezinde gerçekleşiyor.

Çocuklar ve ebeveynler arasında bağlar güçleniyor

Atölyelerde, çocukların el becerilerini geliştirebileceği çalışmalar yapılırken, ailelerin de katılımı sayesinde çocuklar ve ebeveynler arasında bağlar güçleniyor. Tarsus Belediyesi yetkilileri, sömestir tatilinde çocukların verimli ve eğlenceli vakit geçirmesi için bu tür etkinliklerin süreceğini belirtti.

Manşetler

Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi