Tarsus’ta sulama kanalına düşen şahıs ölümden döndü

Mersin'in Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşerek boğulma tehlikesi geçiren bir kişi, vatandaşların dikkati sayesinde sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşerek boğulma tehlikesi geçiren bir kişi, vatandaşların dikkati sayesinde sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, ilçeye bağlı Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sulama kanalında bir kişinin hareketsiz şekilde sürüklendiğini gören vatandaşlar duruma müdahale edip şahsı kendi imkanlarıyla sudan çıkardı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Baygın halde sudan çıkarılan Mustafa Ateş'e olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Ateş, daha sonra ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Mustafa Ateş'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Manşetler

Cep telefonundan gönderdikleri SOS mesajı ile kurtarıldılar
Traktörün altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti
Isparta’da motosiklet kazası: 1 ağır yaralı
Sosyal medyadan görüp merak ettikleri Kral Havuzu yolunda kayboldular
Antalya’da Mayıs ayında 10 binin üzerinde asayiş olayın yüzde 99,75’i aydınlatıldı
Çöp kamyonunun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti
Alanya’da kamyonet ile çarpışan motosikletin genç sürücü hayatını kaybetti
Vali Şahin’den Otokoç bayine saldırı açıklaması: "Bugün itibarıyla 13 kişi gözaltında bulunuyor"
Kahramanmaraş’ta drift atan sürücüye 140 bin TL ceza
Belediye itfaiye binası için apartmanın istinat duvarını yıktı