Tarsus’ta üniversitede yangın eğitimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Tarsus Grup Amirliği tarafından, kurum ve kuruluşlarda yangın eğitim seminerleri devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Tarsus Grup Amirliği tarafından, kurum ve kuruluşlarda yangın eğitim seminerleri devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus İtfaiye Gruplar Amirliğinde görevli Eğitim Amiri İsmail Ceyran tarafından, Tarsus Üniversitesi'nde çalışan personele yönelik olarak eğitim semineri verildi, tatbikat düzenlendi.

Seminere katılan üniversite personeline, gerek iş yaşamında gerekse ev yaşamında yangınlara sebebiyet vermemek için alınması gereken tedbirler, yangın anında müdahale şekilleri, yangın söndürme cihazlarının türleri ve kullanımı, yangın sonrasında güvenli tahliye teknikleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Manşetler

Yolcu minibüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada
Antalya’da alev alev yanan tek katlı ev küle döndü
Kozan’da kamyonun çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Küçükbaş hayvan hırsızlığı yapan 3 şüpheli tutuklandı
Parkta oğlunu 37 bıçak darbesiyle öldüren babaya ağırlaştırılmış müebbet talebi
Faal olmayan Su Temin Projesi Tesisine girip 6 milyon liralık malzeme çaldılar
Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Antalya’da "istihbaratçı" yalanıyla 3,5 milyonluk vurgun yaptılar
Adana’da trafik kazası: 1’i ağır 7 tarım işçisi yaralandı
Kumluca’da hortum seraları parçaladı