Tarsus’ta zabıtadan denetim

Mersin'in Tarsus ilçesinde zabıta ekipleri, yayaların yoğun olarak kullandığı her türlü araç trafiğine kapalı noktada denetim yaptı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde zabıta ekipleri, yayaların yoğun olarak kullandığı her türlü araç trafiğine kapalı noktada denetim yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Hizmetleri Şube Müdürlüğü Tarsus-Çamlıyayla Denetim Amirliği ekipleri, araç trafiğine kapalı olan Yarenlik Alanı'nda uygulama yaptı.Okulların açılmasıyla birlikte yaya geçişlerinin daha da arttığı ve her gün binlerce vatandaşın kullandığı bölgede, yasak olmasına rağmen motor veya bisikletle gidenlere yönelik yapılan çalışmada, trafik kuralları ve yasal hükümler hatırlatıldı.

Büyükşehir zabıta ekiplerinin, bölgede denetim çalışmalarının süreceği ifade edildi.

Manşetler

Bayram günü yangın afetini yaşadılar
Göç yolundaki leyleklere av tüfeğiyle ateş ettiler
Fren yok, heyecan çok, geleneksel tahta araba yarışı bu yılda nefesleri kesti
Atlara eziyet edenlere dikkat çeken ceza: Haftada 1 gün barınak temizleyecekler
Evde olması gereken tabanca markette bir genci hayattan kopardı
Adana’da 18 yıl 11 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı
Sigara tartışması: 1 çocuk öldü, 2 kişi yaralandı, 5 çocuk tutuklandı
Cinayetle biten aile içi kavgayla ilgili polis kardeş tutuklandı
Market tartışmasında cinayete kurban giden 19 yaşındaki gencin cenazesi morgdan alındı
Akseki-Manavgat Karayolunda hafif ticari araç şarampole devrildi: 1’i ağır 6 yaralı