Tartıştığı arkadaşını tabancayla vurdu

Adana'da bir kişi tartıştığı arkadaşını tabanca ile vurdu. Yaralanan kişinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, şüpheli kısa sürede yakalandı.

Adana'da bir kişi tartıştığı arkadaşını tabanca ile vurdu. Yaralanan kişinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, şüpheli kısa sürede yakalandı.

Olay, Sarıçam ilçesine bağlı Çarkıpare Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, B.Ö. arkadaşı, G.Y. ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşadı. Tartışma alevlenerek kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında G.Y., arkadaşı B.Ö.'yü tabanca ile vurarak kaçtı. B.Ö. ayağından ve kolundan yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan B.Ö.'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus timleri olayın şüphelisi G.Y. kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan G.Y. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Manşetler

Antalya’da 68 adrese uyuşturucu operasyonu: 9 şüpheli tutuklandı
Yaşlı adamın hayatını kaybettiği komşuların ihbarı ile ortaya çıktı
Antalya’da "MİT görevlisiyiz" yalanıyla 3,5 milyon liralık dolandırıcılığa suçüstü
126 vatandaşı 10 milyon TL dolandıran şüpheliler yakalandı
Sağanak yağış Alanya’yı vurdu, bazı cadde ve sokaklar göle döndü
SANİYE CARAN CHP'DEN İSTİFA ETTİ
28 kişinin hayatını kaybettiği Filo Jet faciasında ailelerden suç duyurusu
Gazipaşa’da kazada ağır yaralanan sürücü 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Hatay’da şiddetli yağış yolları göle çevirdi
Yaralı gence yağmur altında şemsiyeli destek