TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan konteyner kent ziyareti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş Konteyner Kent'te depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş Konteyner Kent'te depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'a gelen Meclis Başkanı Kurtulmuş, ziyaretleri çerçevesinde Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu Konteyner Kent 1. ve 2. etapta yaşamlarını sürdüren depremzede vatandaşlarla buluştu. Kurtulmuş'un ilk ziyareti konteyner kentteki çocukların eğitim gördüğü çadır oldu. Meclis Başkanı Kurtulmuş, buradan terzilik mesleğini öğrenen kadınların bulunduğu çadırda yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra dört farklı konteyner de kalan aileleri ziyaret eden Kurtulmuş, etaplardaki vatandaşlar ve çocuklarla da konuşma imkanı buldu.

Vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Kurtulmuş, konteyner kentten ayrıldı.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil şarampole uçup takla attı: 3 yaralı
Serik’te hapis cezası ile aranan 2 hükümlü yakalandı
19 yıl sonra aydınlatılan iki kız kardeş cinayetinde 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Mersin’de denize giren 3 gençten biri hayatını kaybetti
Isparta’da kontrolden çıkan otomobil 150 metre sürüklenip takla attı: 3 yaralı
50 polisin hayatını kurtaran şehit polisin adı Kozan’da yaşatılacak
Isparta’da 10 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Motosikletle kovalayıp çaldıkları Pamuk’u polis buldu
Kahramanmaraş merkezli silah ticareti operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Önce motosikletle kovaladılar sonra köpeği çaldılar