Tekeri kopan araç yoldan çıkıp reklam tabelasına çarptı: 1’i bebek 4 yaralı

Burdur Antalya karayolunda seyir halindeyken sol arka tekeri kopan otomobil, yoldan çıkarak reklam panosuna çarptı.

Burdur Antalya karayolunda seyir halindeyken sol arka tekeri kopan otomobil, yoldan çıkarak reklam panosuna çarptı. Kazada biri bebek 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 13.00 sıralarında Burdur Antalya karayolu Kurna Rampaları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Günalan köyünden Burdur istikametine seyir halinde olan Durmuş A. (24) yönetimindeki 15 ABC 040 plakalı Tofaş Şahin marka otomobil, Kurna Rampalarını geçtikten sonra sol arka tekerinin kopması nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan reklam panosuna çarptı.

Kazada sürücü ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan Şevket M. (26), Ayşenur M. (23) ile 9 aylık M.K.M. yaralandı.

Çevredekilerin kazayı 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesinin üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada Şevket M. ve Ayşenur M.'ye çok sayıda dikiş atıldığı ve bacaklarında kırık olduğu öğrenilirken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Manşetler

Adana’da baraj gölünde boğulma tehlikesi geçiren genç hastaneye kaldırıldı
Mersin’de bir işyerinde 5 kilo 872 gram kokain ele geçirildi
Mersin’de zehir tacirlerine darbe: 13 gözaltı
Ormanlık alanda bir kişinin cansız bedeni bulundu
Yayınladığı video ile saldırı olacağını iddia eden şahısa ev hapsi cezası
Başkan koruması bankamatikte bulduğu parayı zabıtaya teslim etti
Vali Toros: "Mersin’in huzurunu bozmak isteyenlere geçit yok"
Halde anahtarı üzerinde bırakılan biber yüklü kamyonet çalındı
Irmakta ölü bulunan yeni evli genç toprağa verildi: Aileden şüpheli ölüm iddiası
Osmaniye’de yük treninin çarptığı kişi yaralandı