Tekirdağ polisi yardım tırlarını yağmacılardan, yağmacıları da linçten kurtardı

Tekirdağ'ın Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı ilçelerinden deprem bölgesine gönderilen polis ekipleri, yardım tırları ve kamyonların yağmalanmasını engelledi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı ilçelerinden deprem bölgesine gönderilen polis ekipleri, yardım tırları ve kamyonların yağmalanmasını engelledi. Vatandaşların linç etmek istediği yağmacılar da yine polis tarafından kurtarıldı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan asrın felaketi sonrası yaraları sarmak için Türk milleti seferber oldu. Türkiye'nin dört bir yanından toplanan yardımlar tırlarla afet bölgesine ulaştırılırken, yardım tırlarını ve kamyonları yağmalayan kişileri Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu'dan afet bölgesine görevlendirilen polis ekipleri Hatay girişinde yakaladı. Vatandaşların linç etmek istediği yağmacılar, yine polis tarafından kurtarıldı.

Bölgede asayişi sağlamak üzere Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu'dan 9 ekip görevlendirilirken, polislerin zaman zaman havaya ateş açarak halkı sakinleştirmeye çalışması bir vatandaşın kamerasına yansıdı. Afet sonrası asayişin sağlanması için Tekirdağ'dan afet bölgesine görevlendirilen onlarca polis, bölgede vatandaşların yaralarının sarılması için çalışıyor.

Manşetler

Takibe alınan bottan, KKTC’de hakkında arama kararı bulunan firari çıktı
Sulama kanalına düşen iki kardeş de hayatını kaybetti
Hiç tanımadığı adamı bıçakla yaraladı, polisi görünce ‘Game Over’ diyerek teslim oldu
Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı
Adana’da 17 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Sosyal medya şovu uğruna trafiği birbirine katan motosikletliler kamerada