Tekmelerin ve yumrukların havada uçuştuğu maçta 4 futbolcu yaralandı

Hatay'da amatör maçta çıkan tekmeli ve yumruklu kavgada 4 futbolcu yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı.

Hatay'da amatör maçta çıkan tekmeli ve yumruklu kavgada 4 futbolcu yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı. Saha içinde yaşananlar kameraya yansıdı.

Hatay 1. Amatör Küme müsabakasında Payas Mesaspor ile İskenderun Azganlıkspor karşı karşıya geldi. Mücadele iki takımın 2-2 eşitliğiyle sona ererken hakemin son düdüğüyle saha aniden karıştı. Futbolcuların arasında tekmelerin ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya, yöneticiler ve taraftarlar da karıştı. Kavgada iki takımdan 2'şer futbolcu yaralanırken, olaylara karışan 4 kişi gözaltına alındı. Savaş alanına dönen sahada yaşanan kavgaysa anbean kameraya yansıdı.

Öte yandan ligin ilk yarısındaki maça bir gün kala Mesaspor'lu futbolcuların lisansları çalınmış ve kulüp son anda maça çıkmayı başarmıştı.

Manşetler

Otobanda 324 Km hıza ulaşan motosikletli ölüme meydan okudu
Yangına uykuda yakalandı, alevlere müdahale ederken yaralandı
Mersin’de 459 adet kaçak parfüm ele geçirildi
Eski çalıştığı iş yerini basıp 4 kişiyi vuran şahıs çatıda yakalandı
Alanya’da çay taştı: İşletmelere ait çardaklar sular altında kaldı
Hatay’da sağanak sele neden oldu, yollar göle döndü
Otobüsle çarpışan tır, barakaya daldı: Ekipler ve vatandaşlar dakikalarca olay yerinde yaralı aradı
Alanya’da sağanak sonrası su taşkını köprüde zarara neden oldu
Burdur’da iki tır kafa kafaya çarpıştı: 1’i ağır 2 yaralı
Antalya’da iş makinesinin belediye çalışanına çarpma anı kamerada