Tekneyle gezen turistler fark etti, adada kadın cesedi bulundu

Antalya Sıçan Adası'ndaki kayalıkların denizle buluştuğu noktada kadın cesedi bulundu.

Antalya Sıçan Adası'ndaki kayalıkların denizle buluştuğu noktada kadın cesedi bulundu. 30'lu yaşlardaki kadının cesedi, kimlik ve ölüm nedeni belirlenmek üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olay, saat 13.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Antalya-Kemer Karayolu açıklarındaki Sıçan Adası'nın kayalıklarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bölgede tekne ile gezinti yapan turistler, kayalıkların denizle buluştuğu alanda hareketsiz bir kişinin olduğunu fark etti. İhbarın ardından olay yerine deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, kayalıkların suyla buluştuğu alanda 30'lu yaşlarda bir kadın cesedi tespit etti.

Bota alınan ceset ilk olarak Sahil Güvenlik Komutanlığına, oradan da kimlik ve ölüm nedeni tespiti için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Manşetler

Adana’da baraj gölünde boğulma tehlikesi geçiren genç hastaneye kaldırıldı
Mersin’de bir işyerinde 5 kilo 872 gram kokain ele geçirildi
Mersin’de zehir tacirlerine darbe: 13 gözaltı
Ormanlık alanda bir kişinin cansız bedeni bulundu
Yayınladığı video ile saldırı olacağını iddia eden şahısa ev hapsi cezası
Başkan koruması bankamatikte bulduğu parayı zabıtaya teslim etti
Vali Toros: "Mersin’in huzurunu bozmak isteyenlere geçit yok"
Halde anahtarı üzerinde bırakılan biber yüklü kamyonet çalındı
Irmakta ölü bulunan yeni evli genç toprağa verildi: Aileden şüpheli ölüm iddiası
Osmaniye’de yük treninin çarptığı kişi yaralandı