Telefon alışverişinden kalan 24 bin TL alacaklarını almaya giden kardeşler mermilerin hedefi oldu

Hatay'da geçmişte aralarında cep telefonu alışverişi olan şahıslar arasında 24 bin TL için yaşanan kavgada mermilerin hedefi olan 2 kardeş yaralandı.

Hatay'da geçmişte aralarında cep telefonu alışverişi olan şahıslar arasında 24 bin TL için yaşanan kavgada mermilerin hedefi olan 2 kardeş yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Payas ilçesi Karacami Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre; geçmişte aralarında cep telefonu alışverişi olan ve 24 bin TL borç yüzünden başlayan sözlü tartışmada M.G. yanında bulunan tabancayla Ö.A. ve O.A. isimli kardeşlere silahla ateş etti. Silahlı saldırı sonrası kardeşler yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralı kardeşler hastanede tedavi altına alındı. Olayın faali M.G. ise polis ekipleri tarafından göz altına alındı. Öte yandan bacaklarından vurulan kardeşlerin alacaklı taraf oldukları öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Manşetler

Nişan töreni yapılan mekanın yanındaki hurdalıkta yangın: 3 kişi dumandan etkilendi
Tır ile çarpışan Tofaş kağıt gibi parçalandı: 4 yaralı
Mersin’deki laboratuvarda zehirlenme şüphesi: 3 personel hastaneye kaldırıldı
Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
Mersin’deki 19 yıllık ’mumya ceset’ cinayetine 3 tutuklama
Mersin’de laboratuvarda siyanür şüphesi: 8 kişi etkilendi
Burdur hayvan barınağında ’Kötü muamele iddiası’ gerginliği
Motosikletle gelip otele kurşun yağdırdı
Adana’da alevlere teslim olan daire tamamen yandı
Böcek davasında ’suçtan zarar gören’ sıfatıyla dinlendiler, sanık oldular