Temizlik işçilerinin dikkati, yavru kedileri ölümden kurtardı

Adana'nın Kozan ilçesinde çöp konteynerinin yanına bırakılan yeni doğmuş yavru kediler, belediye temizlik işçilerinin dikkati sayesinde bulundu.

Adana'nın Kozan ilçesinde çöp konteynerinin yanına bırakılan yeni doğmuş yavru kediler, belediye temizlik işçilerinin dikkati sayesinde bulundu. Kediler, şırınga ile beslenmeye başladı.

Kozan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde rutin temizlik çalışması yürüttükleri sırada Türkeli Mahallesi'nde çöp konteyneri yanına bırakılmış 3 yeni doğmuş yavru kediyi fark etti. Ekipler, çöp kenarındaki kazak ile önce kedileri ısıttı, ardından da Kozan Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne götürdü. Burada kediler için soba yakıp ısınmasını sağladı ardından da şırınga ile kedileri besledi.

Kozan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Fatih Ateş, durumu Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı'ya bildirdiklerini belirterek, "Ekiplerimizin dikkati sayesinde yavru kediler kurtarıldı. Personelimiz sadece temizlik yapmakla kalmayıp vicdani sorumluluğunu da yerine getirdi. Bu duyarlılıklarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. Çöpe sadece atıklar atılır, canlılar değil. Bu durum bizleri derinden üzdü" dedi.

Manşetler

Burdur’da 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada aileler cenazelerini gözyaşlarıyla teslim aldı
Belediye boşaltıyor, o dolduruyor: Daha önce 2 operasyonda 16 kamyon çöp çıkan evden 4 kamyon daha çöp çıktı
Adana’da şehit polisler unutulmadı
Otomobilin açılan kapısına çarpan elektrikli bisiklet sürücüsü metrelerce savurdu
Kuaförde 26 bin liralık saç bakımı yaptırdı, "2 dakikaya geliyorum" diyerek çıktığı salona bir daha dönmedi
Egzoz patlatan araca 16 bin TL ve trafikten men cezası
Burdur’daki 7 canın yitip gittiği kazada hastane morgu önünde acı bekleyiş
Tarihi eser kaçakçılarına operasyon; binlerce sikke ve onlarca eser ele geçirildi
Sırt çantasında 8 kilogram gümrük kaçağı altın taşırken yakayı ele verdi
Manavgat’ta ’dur’ ihtarına uymayan motosikletliye 265 bin ceza