Termal kameralar afet bölgesinde

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları son hızla devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları son hızla devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığı, envanterinde bulunan termal kameralarla enkaz altında hayatta olan depremzedeleri bulma işlemi yürütüyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkisi altına alan deprem sonrası Jandarma Genel Komutanlığı ekipleri de afet bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılıyor. Envanterinde bulunan termal kameralarla arama kurtarma çalışmalarına katılan jandarma ekipleri, vücut ısısına göre enkaz altında hayatta olan depremzedeleri tespit ediyor.

Jandarma Genel Komutanlığı Arama Kurtarma ekipleri, afet bölgesinde toplam 50 adet termal kamera kullanıyor.

Manşetler

Burdur’da şiddetli yağış sonrası köprüde çökme meydana geldi
Serinlemek için girdiği baraj gölünde cansız bedeni bulundu
Burdur’da baraja giren genç kayboldu
Yaşlı kadının cansız bedeni evine 4 kilometre mesafede sulama kanalında bulundu
Mersin’de 23 yaşındaki genç ırmakta boğuldu
Antalya’da otomobilde kilitli kalan çocuğu itfaiye kurtardı
Mağazadan takıları çalan hırsızdan pes dedirten savunma: "Bana borçları vardı"
Yürüyüş sırasında ayağı kırılan vatandaşı AFAD kurtardı
Sürünerek girdiği mağazadan bilezikleri çaldı: 1 milyon TL zarar verdi
Pikapla çarpışan minibüs kıraathaneye daldı: 1 ölü, 3 yaralı