Tesis içerisinde drift pahalıya mal oldu: 99 bin TL ceza yediler

Mersin'in Tarsus ilçesi sınırlarında bir dinleme tesisinde drift atan iki otomobil sürücüsü yakalandı, 99 bin 753 TL para cezası kesildi.

Mersin'in Tarsus ilçesi sınırlarında bir dinleme tesisinde drift atan iki otomobil sürücüsü yakalandı, 99 bin 753 TL para cezası kesildi.

Olay, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda Tarsus ilçesi sınırlarındaki bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Gece saatlerinde 2 otomobille tesise gelen şahıslar, drift atarak hem kendi hem de başkalarının can güvenliğini tehlikeye attı. İhbar üzerine harekete geçen Otoyol Trafik Jandarması güvenlik kamerası incelemesi sonucunda drift yapılan iki otomobil ile sürücülerini tespit etti.

İl Jandarma Komutanlığı Otoyol Jandarması ekipleri tespit edilen sürücüler C.H. ve D.H.K.'yi kısa sürede yakaladı. Yakalanan sürücülere trafik güvenliğini tehlikeye atmak ve drift yapmak suçundan toplam 99 bin 753 TL idari para cezası kesildi.

Manşetler

Mersin’de üst aramasında polislere direnen şahıslar ile polisler arasında arbede
ANSET soruşturmasında 5 tutuklama
Sulama kanalına giren çocuk boğuldu
"ÇATI KATI" SEYİRCİSİYLE BULUŞUYOR!
ANSET soruşturmasında 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
Park halindeki nakliye kamyonunda motor yangını
Araçların motoruna giren kedi, itfaiyeyi seferber etti
Seraların arasında park halindeki otomobil alev alev yandı
Serik’te gecekondu yangını
Vatandaşlara usulsüz sağlık raporu aldırarak kamuyu 200 milyon TL zarara uğratan örgüte operasyon