Ticaret il Müdürü görevinden ayrıldı

Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile görevinden ayrıldığını duyurdu.

Dizerkoncan'ın asli görev yeri olan Antalya Büyükşehir Belediyesine geri döneceği öğrenildi. Yerine ise kurumun hafızası konumunda olan ve uzun yıllardır Antalya'da görev yapan Müdür yardımcısı Mesut İlter görevlendirildi.

Seval Yasak Dizerkoncan'ın Antalya Büyükşehir Belediyesi Dış ilişkiler Daire Başkanı olması bekleniyor. Seçimlerden önce eşi olan eski Hürriyet Gazetesi temsilcisi Hayri Dizerkoncal'a birlikte Muhittin Böcek'e destek vermişlerdi. Seval Yasak Dizerkonca Türel döneminde Dış ilişkiler Daire Başkanlığını vekaleten yürütürken, kadrosunu vermediği için Menderes Türel ile ters düşmüştü. Bu olayın ardından Yasak Dizerkonca görevlendirme ile Antalya Ticaret İl Müdürlüğüne vekaleten atanmıştı.

Seçimlerden sonra ise bir ara Hayri Dizerca'nın basın danışmanı olması konuşulmuştu. Ayrıca Seval Yasak ile Muhittin Böcek'in uzaktan dünürlük olarak akrabalıkları da bulunuyor. Haber Merkezi

Manşetler

Uçurumdan yuvarlanan sürücüyü AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı
Isparta’daki başsız ceset soruşturmasında 4 gözaltı
Mersin’de son bir ayda bin 50 şüpheli gözaltına alındı
Yolcu otobüsü seyir halindeyken yangın çıktı
Gece evden otomobille ayrılan kadın, dereye düşen otomobilde hayatını kaybetti
Turizmci Zafer Süral: "İsteklerin ardı arkası kesilmiyor, benim de dayanacak gücüm kalmamıştı şikayetçi oldum"
Kazada kapanan E-90 Otoyolu, araçların çekilmesiyle trafiğe açıldı
Osmaniye’deki feci kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu
Hatay’da kuvvetli fırtına etkisini hissettirdi
Minibüsle çarpışarak hurdaya dönen TOFAŞ’taki 2 kişi yaralandı