Tiktok’da gördüğü görüntüyü çekici üzerinde deneyen çocuk ölümden döndü o anlar kamerada

Hatay'da Tiktok'da gördüğü video üzerine heveslenerek çekici üzerinde bisiklet süren çocuğun yere düşerek yaralandığı anlar kameraya yansıdı.

Hatay'da Tiktok'da gördüğü video üzerine heveslenerek çekici üzerinde bisiklet süren çocuğun yere düşerek yaralandığı anlar kameraya yansıdı.

Olay, Reyhanlı ilçe merkezinde yaşandı. Hikmet Yalçın isimli 12 yaşındaki çocuk, Tiktok isimli uygulamada gördüğü video sonrası çekici üzerinde bisiklet sürmek istedi. Çekicinin üzerine bisikletini çıkaran ve pedal çevirmesiyle yerle bir olan çocuğun o anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayı yaralı olarak atlan çocuğun ve arkadaşının yaşadığı korkuysa dikkat çekti.

Tiktok'da gördüğü video üzerine çekici üzerinde bisiklet sürdüğünü anlatan Hikmet yalçın "Tiktok'ta görmüştüm, heveslendim. Bende yaparım dedim, mesafeyi ölçemedim. Bu hale geldim, bir daha yapmam. Tiktok'ta görüp heveslenmiştim, bisikleti çekicinin üzerine çıkardım. 2 pedal attım, sonra da düştüm. Yapacağımı zanbettim ama yapamadım. Ben pişmanım, kimse denemesin" dedi.

Manşetler

Adana’da torbacı olduğu öne sürülen şahıs canlı yayında intihar etti
Tırın altında kalan karayolları işçisi hayatını kaybetti
Sokak ortasında vahşice öldürüldü: 19 yaşındaki genç defalarca bıçaklandı
Komşusunu sokak ortasında vurup ağır yaraladı
Antalya’da JASAT’tan 72 saatlik operasyon: 203 aranan şahıs yakalandı
Kahramanmaraş’ta kaçakçılıkla ilgili 4 şüpheli yakalandı
Adana’da kayıp yaşlı adamı arama çalışmaları sürüyor
Burdur’da güvenlik güçlerine 56 yeni araç teslim edildi
Burdur’da 11 ayda 10 bin 50 asayiş olayı yaşandı
Alev alev yanan otomobil hurdaya döndü