Tır ile çarpışan otomobildeki kadın öldü

Burdur'un Bucak ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, otomobilde yolcu olarak bulunan kadın hayatını kaybetti.

Burdur'un Bucak ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, otomobilde yolcu olarak bulunan kadın hayatını kaybetti.

Kaza, Bucak ilçesi Dağarcık köyü mevkiinde, saat 11.50 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Burdur yönünden Antalya istikametine gitmekte olan A.Z. kontrolünde bulunan 15 NZ 040 plakalı tır ile Burdur istikametinden Bucak istikametine giderken Dağarcık köyü yoluna geçmek isteyen O.A. kontrolündeki 15 PN 803 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrasında bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsü O.A. ağır yaralanırken, otomobilde yolcu olarak bulunan Kezban A. (58) yaşamını yitirdi. Kaza yerinde hayatını kaybeden kişinin cenazesi, incelemelerin ardından otopsi için Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin kaza ile ilgili incelemesi devam ediyor.

Manşetler

Çöpte bulduğu bayrağı alıp temizleyen ve kamyonuna asan Kepez Belediyesi çalışanına başkandan plaket
2 yaşındaki çocuk babasının kullandığı aracın altında kaldı
Kumluca’da 800 litre kaçak alkol ele geçirildi
Operatör enkaz altında kaldı: 1 yaralı
Sahte vekâletle 770 milyon liralık vurguna suçüstü
Biber yüklü kamyoneti çaldılar, biberleri satıp parasını harcayamadan yakalandılar
Antalya’da bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi
Antalya’da piyasa değeri 20 milyon olan 20 bin kaçak gözlük ele geçirildi
Otomobil takla attı, 4 yaralı
Osmaniye’de 19 yaşındaki genç bıçaklanarak hayatını kaybetti: 2 gözaltı