Tırla çarpışan Tofaş hurdaya döndü: 2 yaralı

Antalya'nın Serik ilçesinde Tofaş marka otomobilin tırla çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Antalya'nın Serik ilçesinde Tofaş marka otomobilin tırla çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası polis ve vatandaşlar yolu süpürüp temizlik yaptı.

Kaza, Antalya - Alanya D400 karayolunda gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Furkan G. idaresindeki 45 ZF 890 plakalı Tofaş marka otomobil, Aytekin D'nin kullandığı 23 AET 179 plakalı tıra çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobilin sürücüsü Furkan G. araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu araçtan çıkarılan sürücü ile yanında yolcu olarak bulunan Adem S., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Her iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Otomobilin hurdaya döndüğü kaza sonrası polis ve vatandaşlar yol üzerine yayılan parçaları süpürerek temizlediler.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Manşetler

Adana’da torbacı olduğu öne sürülen şahıs canlı yayında intihar etti
Tırın altında kalan karayolları işçisi hayatını kaybetti
Sokak ortasında vahşice öldürüldü: 19 yaşındaki genç defalarca bıçaklandı
Komşusunu sokak ortasında vurup ağır yaraladı
Antalya’da JASAT’tan 72 saatlik operasyon: 203 aranan şahıs yakalandı
Kahramanmaraş’ta kaçakçılıkla ilgili 4 şüpheli yakalandı
Adana’da kayıp yaşlı adamı arama çalışmaları sürüyor
Burdur’da güvenlik güçlerine 56 yeni araç teslim edildi
Burdur’da 11 ayda 10 bin 50 asayiş olayı yaşandı
Alev alev yanan otomobil hurdaya döndü