TOBB’da deprem seferberliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 10 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak için başlattığı yardım kampanyası devam ediyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 10 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak için başlattığı yardım kampanyası devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremler için yardım seferberliği devam ediyor. Depremin yaşandığı ilk andan itibaren bu seferberliğe katılan TOBB tarafından yapılan açıklamada, "9 Şubat 2023 itibarıyla toplam 260 tır gıda, su ve ihtiyaç malzemesi, 132 tır giysi ve battaniye, 41 bin 136 adet ısıtıcı, bin 946 adet iş makinesi, vinç, jeneratör, 405 adet konteyner ve çadır, 105 adet seyyar tuvalet deprem bölgesine ulaştırıldı. Oda ve borsalar deprem bölgesinde yemek ihtiyacını karşılamak için seyyar mutfaklar kuruyor. Yardımlar, TOBB'da kurulan kriz masasından koordine ediliyor" denildi.

Öte yandan, TOBB tarafından başlatılan nakdi yardım kampanyası da sürüyor.

Manşetler

Serik’te motosiklet sepetinde 1 kiloya yakın uyuşturucu madde ele geçirildi
Şarkıcı Atilla Taş’ın kızı gözyaşları arasında toprağa verildi
Evinin uyuşturucu imalathanesine çeviren şüpheli gözaltına alındı
Mersin’de silah kaçakçılığı operasyonu: 1 tutuklama
Mersin’de uyuşturucu operasyonlarında 4 şüpheli tutuklandı
Kaçak parfüm, gözlük ve saat operasyonu
Adana’da inşaat firmasının ofisine silahlı saldırı: 11 kurşun isabet etti
Silahlı kavgada vurularak hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Gemideki faciada hayatını kaybeden Adanalı genç, feryatlar ve ağıtlarla son yolculuğuna uğurlandı
Çukura girmekten kaçmak isterken karşı yöne geçip kamyonetle çarpıştı