Toplum destekli polislerden bilgilendirme çalışması

Isparta'da toplum destekli polisler tarafından Ocak ayı içerisinde bin 439 vatandaş ve 675 öğrenciye çeşitli konularda bilgilendirme çalışması yapıldı.

Isparta'da toplum destekli polisler tarafından Ocak ayı içerisinde bin 439 vatandaş ve 675 öğrenciye çeşitli konularda bilgilendirme çalışması yapıldı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Ocak ayı içerisinde tanıtım/bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen faaliyetler sonucunda; 59 işyeri, kurum ve okul ziyareti yapılarak bin 439 vatandaş ve 675 öğrenciye "siber güvenlik ve telefon dolandırıcılığı, açıktan hırsızlık, KADES aplikasyonları, uyuma, emniyet kemeri takmanın önemi, güvenli internet kullanımı, akran zorbalığı, çocuklar için temel güvenlik kuralları, polis ne iş yapar, trafikte doğru davranış usulleri" konularında bilgilendirme ve tanıtım çalışmaları yapıldı.

Manşetler

Öğretmen çiftin evinden çıkan cenazeler gözyaşları arasında morga kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasındaki yangınının yol açtığı hasar görüntülendi
Öğretmen koca 3 çocuk annesi öğretmen eşini ve kayınpederini öldürdü
Merdivenden düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Mersin’de zincirleme trafik kazası: 1 ölü
Adana’da kadın hırsızlar girdikleri evden pirinç, bulgur, makarna ve elektrikli ocak çaldı
Ekmek teknesi küle dönmesin diye mücadele eden esnafın yüzü ve vücudu yaşanan patlamayla yandı
Esnafın motosikletini çalan hırsızlar kamerada
Alkollü yakalanan sürücü ’alkollü değilim’ diyerek kendini savundu
Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasındaki yangına müdahale sürüyor