Toroslarda binlerce Fekeli Devlet Bahçeli Stadyumu’nda iftar açtı

Adana'nın Feke ilçesinde binlerce vatandaş, Devlet Bahçeli Stadyumu'nda bir araya gelerek iftarlarını açtı.

Adana'nın Feke ilçesinde binlerce vatandaş, Devlet Bahçeli Stadyumu'nda bir araya gelerek iftarlarını açtı.

Feke'de ilçe stadyumunda gerçekleştirilen iftar programına köylerden ilçe merkezine gelen binlerce vatandaş İmam Bilal Özata tarafından okunan iftar duası ile ellerini semaya açtı. İlçede huzur ve bereket için dualar edildi.

Feke'de çocukluğunun geçtiği stadyumda yıllar sonra İstanbul'dan memleketine dönerek belediye başkanı olup şimdi aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, mazbatasının almasının ardından ilçe sakinleri ile birlikte ilk gün iftar sofrasını paylaştıklarını ifade ederek beraberlik ve birlik mesajı verdi. İftar programına katılan vatandaşlardan Hacer Ersin, "İlk kez ilçede tüm Feke bir araya geldi. Bu kadar kalabalık olacağını bizde beklemezdik. Güzel bir iftar programı oldu. Teşekkür ederiz" dedi.

Feke Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına İlçe Kaymakamı Koray Yanıktepe, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Yeşilyurt, İlçe Emniyet Amiri Erdi Yaşar ve binlerce vatandaş katıldı.

Manşetler

Trafikte bıçakla dehşet yaşatan baba-oğula 363 bin TL ceza
Adana’da evin duvarına çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı
Osmaniye’de otomobil köprüden uçtu: 1 yaralı
Kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Freni boşalan hafif ticari araç ağaca çarptı: 1 yaralı
Trafikte dehşet: Tırdaki yolcu bıçakla saldırdı
Babanın en ağır yükü: Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Burdur’da iki genci bıçaklayan 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı
Kazada hayatını kaybeden nişanlı çift yan yana toprağa verildi
Burdur’da otogarda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme