Toroslar’da marketler denetleniyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki market ve zincir marketlerde fahiş fiyat ve etiket denetimlerini sürdürüyor.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki market ve zincir marketlerde fahiş fiyat ve etiket denetimlerini sürdürüyor.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, marketlerdeki reyonları gezerek özellikle gıda ve temel tüketim maddelerinin etiket fiyatlarıyla kasa fiyatlarını karşılaştırdı ve son kullanım tarihlerini inceledi. Ekipler ayrıca denetimlerde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını da kontrol etti.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, önceliklerinin toplum sağlığını korumak olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenle alışveriş yapabilmeleri için ilçemizdeki marketlerde denetim ve kontrollerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız, ürünlerin fahiş fiyattan satılmasının önüne geçebilmek ve vatandaşlarımızın bu konuda mağduriyet yaşamamalarını sağlamaktır. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan hemşehrilerimiz, istek ve taleplerini belediyemizin 0324 322 72 00 telefonunu arayarak iletebilirler" diye konuştu.

Manşetler

Otomobil 200 metrelik uçuruma yuvarlandı: 27 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti
Alanya’da motosiklet park halindeki araca çarptı: 1 yaralı
Antalya’da cinayetle sonuçlanan silahlı saldırıya 2 tutuklama
Antalya’da otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Hayatını kaybeden babasının hediyesini kaybetti, bulununca sözleri duygulandırdı
Yaşlı kadın balkondan düşerek hayatını kaybetti
Öğretmen Ayla Kara’nın ailesinden, okula saldıran öğrencinin ailesine 5 milyon 100 bin liralık tazminat davası
Isparta’da tırla çarpışan Fiat Tofaş araç hurdaya döndü: 2 yaralı
Antalya’da cinayetle sonuçlanan otomobile silahlı saldırıya olayına 3 gözaltı
Denizde boğulan 16 yaşındaki çocuk, son yolcuğuna uğurlandı