Torununu kurtarmak için denize atladı, rip akıntısında boğuldu

Hatay'ın Samandağ ilçesinde boğulmak üzere olan torununu kurtarmak için denize atlayan yaşlı adam rip akıntısına kapılarak boğuldu.

Hatay'ın Samandağ ilçesinde boğulmak üzere olan torununu kurtarmak için denize atlayan yaşlı adam rip akıntısına kapılarak boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle mevkiinde denize giren M.A. akıntıya kapıldı. Torununun boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını gören Aziz Şahin (75) ise iddiaya göre torununu kurtarmak için denize atladı. Torununu kurtaran yaşlı adam, rip akıntısına kapıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, sahil güvenlik, polis ve Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı cankurtaran ekipleri sevk edildi. Denizden çıkarılan Aziz Şahin, sahilde yapılan kalp mesajı sonrası Samandağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Manşetler

Kırıkhan’da 3 buçuk milyon TL’lik kablo çalan 3 kişi tutuklandı
Annesi sokaktan korkarken, facia evlerinin balkonunda yakaladı
Tedavi gören babasına yastık almaya giderken kaza geçirdi, 15 günlük yaşam savaşını kaybetti
Fildişi Sahili’ne ticaret yapmaya giden şahıstan 20 gündür haber alınamıyor
Devlete ve polise hakaret eden yabancı uyruklu şüpheli adliyeye sevk edildi
Alkollü araç kullanmadığını savunup alkolmetreyi üflemeyi reddetti
Mersin’de jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Odun ateşinden sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu
Sazan sarmalı yöntemiyle depremzedeyi ağına düşüremeyen dolandırıcı "Keşke depremde enkaz altında kalsaydınız" diye beddua etti
Kaza yapan motosiklet sürücüsü sinirini otomobilin camından çıkardı