Trafolardan kablo hırsızlığı yapan 2 şüpheli yakalanıp tutuklandı

Mersin'de iki ilçede bir çok noktadaki trafodan kablo çalan 2 şüpheli jandarma ekiplerinin çalışmasıyla yakalanıp tutuklandı.

Mersin'de iki ilçede bir çok noktadaki trafodan kablo çalan 2 şüpheli jandarma ekiplerinin çalışmasıyla yakalanıp tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Gülnar ve Aydıncık ilçelerinde 7 farklı trafodan bakır kablo çalınması ihbarı üzerine olayın aydınlatılması amacıyla geniş çaplı bir çalışma başlattı. Ekiplerin bölgede yaptıkları çalışmaları sonucu şüpheli şahısların ellerinde bulunan hurda malzemeleri satmak için müşteri aradıklarını öğrenerek araçlarını tespit etti. Müşteri arayan 2 şüpheli jandarma ekipleri tarafından araçlarında yakalandı. Yapılan aramada 37 kilogram yakılmış halde bakır elektrik kablosu, 1 adet su motoru, 2 adet kerpeten, 1 adet keski, 1 adet tahta kesici alet, 2 adet tornavida, 1 adet motorlu ağaç testeresi, 10 metre uzunluğunda soyulmuş kablo ve 10 metre uzunluğunda elektrik kablosu ele geçirildi.

Jandarmada ifadesi alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manşetler

Motosikletli kadınla kavga eden otobüs şoförü serbest kaldı
40 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, gardıroptan çıktı
İskenderun’da hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında 3 tahliye
Payas’ta uyuşturucu operasyonu; 3 gözaltı
Isparta’da 19 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Mahkemede annesini öldüren babasına ’şok’ suçlamada bulundu
Isparta’da uyuşturucu ele geçirildi: 2 şüpheliye adli işlem
Muhittin Böcek ek ifadesini verdi
Antalya’da tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık operasyonu