Tufanbeyli Sibirya gibi, işçi servisi tipide yolda kaldı

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde kar yağışının ardından başlayan tipiden dolayı hayat felç olurken, işçi servisi yolda kaldı.

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde kar yağışının ardından başlayan tipiden dolayı hayat felç olurken, işçi servisi yolda kaldı.

Tufanbeyli'de kar yağışının ardından hava sıcaklığının eksi 25 dereceye düşmesi hayati olumsuz etkiledi. Tufanbeyli halkı soğuk hava ile mücadele ederken ardından tipinin çıkması yaşanan güçlüğü iki katına çıkardı. Halk tipi nedeniyle sokağa çıkıp ekmek almaya bile gidemiyor. Tipi nedeniyle sadece işe gitmek zorunda olanlar evden çıkıyor. Tufanbeyli bu nedenle terk edilmiş bir şehre döndü. Bir işçi servis aracı da tipi nedeniyle yolda kalınca yardımına belediye ekipleri yetişti. Başka bir servis aracıyla işçiler iş yerine taşındı.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü de kötü hava koşulları nedeniyle belediyenin 24 saat teyakkuzda olduğunu kendisinin de yardımların başında durduğunu insanlara yardım etmek için evde duramadığını söyledi.

Vatandaşlar uzun yıllardan bu yana bu kadar soğuk görmediklerini söyledi.

Manşetler

Tarsus’ta yağış kazaya neden oldu
Büyükşehir ekipleri şiddetli yağışa karşı teyakkuz halinde
Cinayetle biten kadınların yasak ilişki davasında babayı hüzne boğan adli kontrol kararı
Osmaniye’de Süleyman mührü ve Tevrat içeren tarihi yazıt bulundu
Yüreğir Belediyesi zabıta ekiplerinden fırınlara Ramazan denetimi
Jandarma kayıp 5 koyun için 3 iş yeri ve 9 meskene ait toplam 24 saatlik güvenlik kamerasını saniye saniye inceledi
Motosikletli genç trafik kazasında hayatını kaybetti
Adana’nın kuzey ilçelerinde sağanak taşkınlara neden oldu
Asansör boşluğuna düşen vatandaş kurtarıldı
Silahla tehdit edilerek evine girilen kadının ellerini bağlayıp yüz tanıma sistemiyle hesabından 18 bin euro çektiler