Tünektepe pandemi önlemleriyle misafirlerini ağırlıyor

Misafirlerine eşsiz Antalya manzarası sunan Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri, pandemi kuralları çerçevesinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, normalleşme planı çerçevesinde sosyal tesislerini etap etap açmıştı. Belediye şirketi ANET tarafından işletilen Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri de 16 Haziran’dan itibaren kontrollü sosyal hayat çerçevesinde hizmet vermeye devam ediyor. Hijyen kurallarının sıkı şekilde uygulandığı sosyal tesiste masalar ve oturma düzeni sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde düzenlendi.

KABİNLER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Alınan önlemler kapsamında tesise girişte ziyaretçilerin ateşi ölçülüyor. Teleferik binişlerinde 8 kişilik olan kabinlere 4 kişi alınıyor. Kabin içlerinde oturulacak alanlar işaretlemelerle ayrılırken, bilet sırasında ve kabinlere biniş sırasında 1.5 metre sosyal mesafe kuralı uygulanıyor. Ziyaretçiler tarafından kullanılan kabin bir sonraki turda dezenfekte edilerek bir turunu boş tamamlıyor.

MANZARANIN TADINI ÇIKARIYORLAR

Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına son derece önem verilen sosyal tesiste hareket anında misafirlerin maske takmak zorunluluğu bulunuyor. Personel ve aşçılar maske ve siperlikle çalışıyor. Masalar her kullanımdan sonra temizlenip dezenfekte ediliyor. Tesisi tercih eden yerli ve yabancı turistler gönül rahatlığı ile Antalya’nın kartpostalları süsleyen eşsiz Konyaaltı Sahilini kuş bakışı izleyerek keyifli anlar yaşıyor.

BİR AYDA 60 BİN ZİYARETÇİ

Son 2.5 ayda Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden 60 bin yerli ve yabancı ziyaretçi güven içinde eşsiz manzaranın tadını çıkardı. Teleferik ve Sosyal Tesisi gişesi hafta içi saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında hafta sonu da 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet veriyor.  Haber Merkezi

Manşetler

Antalya’da muhalif görüşlü gruplar arasında tartışma
Tekneyle açıldığı Akdeniz’de kaybolmuştu, 12 gün sonra Kıbrıs’ta cansız bedeni bulundu
Yaklaşık 9 metre yükseklikten su kanalına düşen şahıs hayatını kaybetti
Osmaniye’de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı
Adana’da motosiklet kazası: 1 ölü
Şarkikaraağaç’ta çıkan yangında iki katlı evin bir bölümü yanarak küle döndü
Porsche otomobil önce bir araca sonra alt geçit duvarına çarptı: 1 yaralı
Belen’de otomobil yangını
Kırıkhan’da evin çatı katı alevlere teslim oldu
Dağlık alanda kaybolan 12 yaşındaki çocuk akıllı saati sayesinde annesine ulaşıp kurtarıldı