TÜRKİYE 100 İL OLUYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Vedat Demiröz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önerisi ile Türkiye’nin il sayısının 100’ze çıkartıldığını açıkladı.

TÜRKİYE 100 İL OLUYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Vedat Demiröz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önerisi ile Türkiye’nin il sayısının 100’ze çıkartıldığını açıkladı.

Oda tv’nin haberine göre Ahlat Belediyesi'nce bu yıl ilk defa düzenlenen ‘Kültürel Etkileşim Ve Yöresel Yemekler ile Zanaatkar Eller Ahlat'ta’ etkinliği için 1071 Millet Bahçesi'nde düzenlenen ve 3 gün sürecek etkinliğin açılışına katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Ahlat’ı 100 il arasına alacaklarını da müjdesini verdi.

Bu haberin ardından Antalya’da il olmak için yıllardır mücadele eden Alanya ve Manavgat ilçelerinin de merakla açıklanacak il listesini beklemeye başladılar.

Manşetler

Bakırını çıkarmak için kabloları yakarken, trafoyu yakıyordu.
Çarpışmanın etkisiyle ters dönen otomobilden hafif yaralı çıktılar
İnşaat mantolama işcisi iskeleden düşerek hayatını kaybetti
Çevreyi rahatsız eden motosiklet sürücüsüne 305 bin liralık ceza
Otomobille çarpışan motosikletlinin havada takla attığı anlar kamerada
Yaşlı çiftin alevlere teslim olan 40 yıllık evlerinden geriye camı renklendiren çiçekleri kaldı
Kan donduran kaza: Çarptığı yaralıları otomobiliyle ezerek kaçtı
Düğünde çıkan yangına aldırış etmeden halaya devam ettiler
Gazipaşa’da bir kişi evinin merdiveninde ölü bulundu
Yaya yolunda tehlikeli sürüş yapan aday sürücünün ehliyeti iptal edildi