Türkiye Basketbol Federasyonu, maçların ertelendiğini duyurdu

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), liglerde bu hafta oynanacak tüm müsabakaların ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), liglerde bu hafta oynanacak tüm müsabakaların ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve diğer illerde ağır hasarlara sebep olan depremlerin ardından, basketbol liglerinde bu hafta oynanacak tüm müsabakaların ileri bir tarihe ertelendiğine dair bir açıklama yaptı.

Federasyonun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş başta olmak üzere Hatay, Kilis, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa ile birçok ilimizi etkileyen deprem neticesinde Cumhurbaşkanlığı kararıyla yedi gün süreyle milli yas ilan edilmiştir.

Ülkemizi derin bir üzüntüye boğan bu deprem felaketinin ardından liglerimizde bu hafta oynanacak tüm müsabakalar ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Türkiye Basketbol Federasyonu, 2022-2023 sezonu lig takvimi ile ilgili yeni tarihleri ilerleyen günlerde açıklayacaktır.

Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

Manşetler

Hatay’da 200 yıllık tarihi bina çıkan yangında kül oldu
Kahramanmaraş’ta yüksek kesimlere kar yağdı
Antalya’da besihane deposunda korkutan yangın
Burdur’da kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 1 yaralı
Özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti
Antalya’da fırtına ve dolu tarım alanlarını vurdu
Yaya önceliği olan yerlerde araç kullananlara 37 bin TL ceza
Burdur’da dikkatsiz sürücülerin neden olduğu kazalar kameralara yansıdı
Belen’de çıkan baraka yangını söndürüldü
Devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı