Türkiye Şampiyonluğu için ağırlık kaldırıyor

Geçen yıl çocuk fitness şampiyonasında Türkiye 3.'sü olan Kepezli cimastikçi Sevinç Özdemir, bu kez şampiyonluk hedefiyle ağırlık kaldırıyor.

Geçen yıl çocuk fitness şampiyonasında Türkiye 3.'sü olan Kepezli cimastikçi Sevinç Özdemir, bu kez şampiyonluk hedefiyle ağırlık kaldırıyor.

Türkiye Kız Çocuk Fitness 3.'sü Sevinç Özdemir, bu sezon şampiyon olmak için ağırlık çalışıyor. Kepez Belediyespor Kulübü cimnastikçisi 14 yaşındaki Özdemir, Türkiye Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi Federasyonlarının mayıs ayında düzenleyeceği yarışmaya katılmak için ter döküyor. Jüri önünde fizik ve akrobasi gösterisi yapmak zorunda olan sporcu, haftada 4 gün ikişer saat cimnastik, 3 gün de ağırlık antrenmanı yapıyor. Cimnastik antrenörü İsmail Taflı eşliğinde çalışan Özdemir, mart ayında da Antalya Cimnastik Şampiyonası'na da katılacak. Protein ağırlıklı beslenme diyeti hazırlayan antrenörü ile birlikte Turgut Özal Spor Salonu'nda çalışan Özdemir, bu kez birinci olmak istediğini söyledi.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil şarampole uçup takla attı: 3 yaralı
Serik’te hapis cezası ile aranan 2 hükümlü yakalandı
19 yıl sonra aydınlatılan iki kız kardeş cinayetinde 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Mersin’de denize giren 3 gençten biri hayatını kaybetti
Isparta’da kontrolden çıkan otomobil 150 metre sürüklenip takla attı: 3 yaralı
50 polisin hayatını kurtaran şehit polisin adı Kozan’da yaşatılacak
Isparta’da 10 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Motosikletle kovalayıp çaldıkları Pamuk’u polis buldu
Kahramanmaraş merkezli silah ticareti operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Önce motosikletle kovaladılar sonra köpeği çaldılar