Türkoğlu’nun kültürel zenginlikleri fuarda tanıtıldı

Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Fuarı'nda, Türkoğlu Belediyesi'nin standında kültürel zenginlikler ve yöresel ürünler tanıtıldı.

Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Fuarı'nda, Türkoğlu Belediyesi'nin standında kültürel zenginlikler ve yöresel ürünler tanıtıldı.

20 yıl aranın ardından yeniden düzenlenen 31 Ağustos'a kadar devam edecek olan Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Fuarı devam ediyor. Türkoğlu ilçesinde yetişen yöresel ürünlerinin tanıtımının yapıldığı standa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Katılımcılara yöresel ürünler ikram eden Türkoğlu Belediyesi, Türkoğlu ilçesinin kültürel zenginliklerini KAFUM'a taşıdı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, "Türkoğlu'muzun tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtma adına Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Fuarı'na ekiplerimiz katıldı. Burada ilçemizin bereketli topraklarında yetişen ürünleri tanıtarak vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk. Standımıza gösterilen yoğun ilgi bizleri çok memnun etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Manşetler

Freni boşalan hafif ticari araç ağaca çarptı: 1 yaralı
Trafikte dehşet: Tırdaki yolcu bıçakla saldırdı
Babanın en ağır yükü: Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Burdur’da iki genci bıçaklayan 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı
Kazada hayatını kaybeden nişanlı çift yan yana toprağa verildi
Burdur’da otogarda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme
Isparta’da bir haftalık denetimlerde 28 aranan şahıs yakalandı
Kayıp olarak aranan 29 yaşındaki öğretmen adayının ırmakta cansız bedeni bulundu
Heyelan sonrası yol çamura bulandı, offroad yarışlarını aratmayan görüntüler ortaya çıktı
Antakya’da canlı hayvan çalan şüpheli yakalandı