Tütüncü, sokak canlarının hep yanında

Sokak hayvanlarını elleriyle besleyen ve onları seven Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gönüllü hayvanseverlere mama ve ilaç müjdesi verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, pandemi sürecinde uygulanan karantina günlerinde sokak hayvanlarını susuz ve mamasız bırakmayan Pakoder Vefa Gönüllü Hayvan Besleme Ekibi ile kahvaltıda bir araya geldi. Kent Ormanı’nda geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştiren kahvaltıda, Pakoder’in karantina günlerinde sokak hayvanlarına yönelik yaptığı çalışmalar ve hayvanlara yönelik projeler konuşuldu.  Başkan Tütüncü, Antalya Pati Koruma Derneği (Pakoder) üyelerine, koronavirüs salgını kapsamında uygulanan karantina günlerinde sokak hayvanlarını mamasız ve susuz bırakmadıkları için teşekkür etti.

Tütüncü’den Pakoder’e teşekkür

Başkan Hakan Tütüncü, kahvaltının ardından gönüllülerle beraber bölgede bulunan sokak köpeklerine mama verdi. Köpekleri bir süre seven Başkan Tütüncü, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:“Herkesin kendini izole ettiği kısıtlamalı günlerde, Pakoder Vefa Gönüllü Hayvan Besleme Ekibi, bu şehrin sokak hayvanları mamasız ve susuz kalmasın diye Kepez Belediyesi ile birlikte çalıştılar. Onlara kocaman bir teşekkür borçluyuz. Pakoder, karantina günlerinde, herkesin kendini evlerinde izole ettiği zamanlarda büyük bir inisiyatif alarak belediyemize, sokak hayvanların beslenmesi konusunda yardım ettiler. Sokaktaki hayvanlarımıza yiyecek, mama ve su götürdüler. Sokak hayvanlarının dertleriyle dertlendiler.”

Mama ve ilaç müjdesi

Tütüncü, gönüllülerin hayvanlara daha rahat bakabilmesi için de sokak hayvanları için gerekli olan ilaçların Kepez Belediyesi tarafından verileceğini de ifade etti. Başkan Hakan Tütüncü, sokak hayvanları için mama üreteceklerini de sözlerine ekledi.
Pakoder Vefa Gönüllü Hayvan Besleme Ekibi üyelerine, sokak hayvanları için gerekli olan malzemelerin bulunduğu çantalar hediye edildi. Haber Merkezi

Manşetler

Bayram günü mahalle savaş alanına döndü: 3 ölü, 22 yaralı
Markette işyeri sahibinin oğlu ile müşteri arasındaki tartışma cinayetle sonuçlandı
Adana’da yol kesip bıçakla saldırdılar: 17 yaşındaki çocuk öldü, 2 ağabeyi yaralandı
Antalya’da 5’i çocuk 6 kişinin öldüğü yangında sera sahibi tutuklandı
Antalya’da 160 litre etil alkol, tabanca ve pompalı tüfek ele geçirildi
Atını sopa ve tekmeyle bayılttı
Aile içi tartışma faciayla bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Isparta’da 8 kişinin yaralandığı kaza kamerada
Dereye uçan otomobil suyla doldu, boğulma tehlikesi geçiren sürücüyü vatandaşlar kurtardı
Antalya’da korkutan hortum karaya ulaşmadan kayboldu