Tütüncü'den 10 Kasım mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 10 Kasım dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı;

Kıymetli Hemşehrilerim;

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

İstiklal mücadelemize önderlik eden, aziz milletimizin eşsiz fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün askeri yönetimi ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır.

Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "en büyük eserim" olarak adlandırdığı Cumhuriyetimizi, kardeşlik, birlik ve bütünlük ruhunu koruyarak tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkeleri kapsamında azim ve kararlılıkla sonsuza kadar koruyacaktır.

10 Kasım tarihi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerini, mücadele ruhunu ve eserlerini anlama konusunda bizler için önemli bir fırsat niteliğinde olup, bu günlerde ortaya çıkan bağımsızlık mücadelemizin ruhu, Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması ve hedeflerine ulaşmasında bizlere güç vermektedir.

Bu düşüncelerle, vefatının 82. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum.

Manşetler

Otomobil bariyerlere ve araca çarptı
Hassa’da tarlaya uçan otomobilin sürücüsü yaralandı
Isparta’da iki katlı ev, çıkan yangında zarar gördü
Staj yaptığı pastanede akıma kapılarak can veren 16 yaşındaki Mahir’in annesinden acı dolu feryat
Teyze ve yeğenin çaldığı parayla alışveriş yaptığı anlar görüntülendi
Isparta’da iki otomobil kavşakta çarpıştı
Manavgat’ta 40 metrelik şarampole uçan araçtaki 2 kişi yaralandı
Çukurova Üniversitesi vatandaşın arazisini "işgal" etti, belediye "kaçak bulvar" yaptı
Defne’de metruk ev alevlere teslim oldu
Evinin kapısında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti