Tuzla Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri, bir kişiyi 30 saat sonra enkazdan kurtardı

Tuzla Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, Hatay'da yaptığı arama kurtarma çalışmalarında enkaz altında kalan 1 kişiyi 30 saat sonra kurtardı.

Tuzla Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, Hatay'da yaptığı arama kurtarma çalışmalarında enkaz altında kalan 1 kişiyi 30 saat sonra kurtardı.

Tuzla Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde büyük hasara neden olan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından, AFAD'ın çağrısı üzerine harekete geçti. Hatay'a ulaşan 18 kişilik ekip, hemen arama kurtarma çalışmalarına başladı. Saatler boyunca kurtarma çalışmalarına devam eden ekipler, 30 saat sonra bir vatandaşı enkaz altından sağ salim kurtardı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, vatandaşın enkazdan kurtarılma anlarını sosyal medya hesabından, "Ekiplerimizin Hatay'da aralıksız çalışmaları devam ediyor. Allah'a şükür bir cana daha sağ salim ulaştık. İnşallah gün boyu güzel haberler paylaşmak nasip olur" açıklamasıyla paylaştı.

Manşetler

Otobanda araba yarışı pahalıya patladı: 407 bin TL ceza kesildi
Kamyonun çarptığı tabela otomobilin üzerine devrildi: 1 yaralı
Serik’te tarım arazilerini domuzlardan korumak için sürek avları devam ediyor
Kazada ölen genç adamın cenazesi davul zurnayla uğurlandı
Çöp evden 115 bin lira ve ruhsatsız silah çıktı
Başkan Gül’den ateş savaşçılarına ziyaret
Doğum günü kutlamaya gitti cenazesi geldi, acılı anne mezarı başında ağıt yaktı
Adana’da ev yangını
Hatay’da hapis cezasıyla aranan 5 kişi yakalandı
Görev yaptığı adliyede ölü bulunan güvenlik görevlisi gözyaşlarıyla uğurlandı