TYT’ye geç kalan adayların yardımına polis ekipleri yetişti

Hatay'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne geç kalan adayların yardımına polis ekipleri yetişti.

Hatay'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne geç kalan adayların yardımına polis ekipleri yetişti.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için Hatay'da binlerce aday sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerinin yolunu tuttu. Trafik sıkışıklığı ve yanlış okul bilgisi yüzünden bazı adaylar sınava geç kaldı. Sınav merkezlerine geç kalan adayların yardımına polis ekipleri yetişti. Adaylar, motorize ekipler tarafından kapılar kapanmadan sınav merkezlerine ulaştırıldı.

Manşetler

Antalya’da tır devrildi: Durakta bekleyen 2 kişi hayatını kaybetti
17 yıl 5 ay hapis cezası ile aranan şahıs Isparta’da yakalandı
Ağabeyine çarptıktan sonra aracıyla çukura uçan sürücü tutuklandı
Motosikletin çarptığı yaya ağır yaralandı
Adana’da atık yüklü tır devrildi: Sürücü yaralandı
Mersin’deki traktörlerin çarpıştığı kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi
Böcek korkusuyla balkon duvarının üzerine çıkan kadın, ölümle burun buruna geldi
Adana’da yolcu otobüsü alt geçit duvarına çarptı: 11 yaralı
Dehşet anları kameraya yansımıştı: Araçla çarptığı kişi ağabeyi çıktı
Adana’da "Huzur ve Güven" uygulaması: 64 aranan şahıs yakalandı, 191 araca 1 milyon 139 bin TL ceza