U14 Erkek Milli Takımı, Avrupa üçüncüsü oldu

Almanya'nın Niederzier kentinde düzenlenen Avrupa Kış Kupası 14 Yaş Erkekler finallerinde mücadele eden ay-yıldızlılar, üçüncülük elde etti.

Almanya'nın Niederzier kentinde düzenlenen Avrupa Kış Kupası 14 Yaş Erkekler finallerinde mücadele eden ay-yıldızlılar, üçüncülük elde etti.

Kaptanlığını Umut Alptekin, antrenörlüğünü ise Mert Gerçeker ve Uğur Kara'nın yaptığı Mustafa Ege Şık, Kaan Işık Koşaner, Samim Filiz'den oluşan 14 Yaş Erkek Milli Takımı, Avrupa Kış Kupası'nda ilk karşılaşmada İtalya'yı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. Büyük Britanya'ya 2-1 yenilen milliler, Almanya ile üçüncülük için mücadele etti. 14 Yaş Erkek Milli Takımı, Almanya'yı 2-0 yenerek turnuvayı Avrupa 3.'sü olarak tamamladı.

Kız milli takımı da 7. tamamladı

Kaptanlığını Nika Kakulia, antrenörlüğünü Yıldıray Çam'ın yaptığı Melis Yıldırım, Zümra Balkan, Defne Aydemir'den oluşan 14 Yaş Kız Milli Takımı da Çek Cumhuriyeti'nin Rakovnik kentinde düzenlenen Avrupa Kış Kupası Kızlar Finalleri'nde Çek Cumhuriyeti ve Macaristan'a 3-0 yenildi, Belçika'yı ise 2-0 yenerek turnuvayı Avrupa 7.'si olarak tamamladı.

Manşetler

Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı
Fırtınanın çatısını uçurduğu evde mahsur kalan 3 kişiyi itfaiye kurtardı
Uçurumdan yuvarlanan sürücüyü AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı
Isparta’daki başsız ceset soruşturmasında 4 gözaltı
Mersin’de son bir ayda bin 50 şüpheli gözaltına alındı
Yolcu otobüsü seyir halindeyken yangın çıktı
Gece evden otomobille ayrılan kadın, dereye düşen otomobilde hayatını kaybetti
Turizmci Zafer Süral: "İsteklerin ardı arkası kesilmiyor, benim de dayanacak gücüm kalmamıştı şikayetçi oldum"
Kazada kapanan E-90 Otoyolu, araçların çekilmesiyle trafiğe açıldı