Üç iş yerini soydu, "İş yerlerine bir şeyler sormak için girdim" dedi

Adana'da 2 gün içinde 3 iş yerinden hırsızlık yapan şüpheli, 40 saatlik güvenlik kamerası görüntülerinin izlenmesiyle tespit edilip yakalandı.

Adana'da 2 gün içinde 3 iş yerinden hırsızlık yapan şüpheli, 40 saatlik güvenlik kamerası görüntülerinin izlenmesiyle tespit edilip yakalandı. Tutuklanan şüphelinin "İş yerlerine bir şeyler sormak için girdim" dediği öğrenildi.

İddiaya göre, 5 Mayıs'ta merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi Obalar Caddesi'nde bulunan bir züccaciye dükkanına giren şüpheli E.D., iş yerinden 5 bin TL çalarak kayıplara karıştı. Bu olaydan bir gün sonra aynı şüpheli, Kocavezir Mahallesi'nde başka bir iş yerinden kredi kartları, değerli tespihler ve antika paralar çaldı. Aynı gün mahalledeki bir çay ocağına giren şüpheli, cep telefonu hırsızlığı da yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, 40 saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyerek şüpheli E.D.'nin saklandığı adresi tespit etti. Şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesinde yakalanan şüphelinin, "Görüntüler bana ait, ancak ben hırsızlık yapmadım. İş yerlerine sürekli bir şeyler sormak için girdim" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manşetler

Motosikletini yaktı, kaldırıma geçip izledi
Kazaya karışan otomobilin tekeri koptu, kamyonet devrildi: 3 yaralı
Mersin’de 126 kişiyi 10 milyon TL dolandıran şebeke çökertildi: 10 tutuklama
Göksun’da devrilen tır vinçle kaldırıldı
Mersin’de 48 kilo esrar ele geçirildi: 4 tutuklama
Tarsus’ta hırsızlık şüphelileri 74 saatlik kamera incelemesiyle belirlendi
Mersin’de 46 yıl hapis cezasıyla aranan 2 firari yakalandı
Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Lösemili çocuklara polislerden anlamlı ziyaret
Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ayşe öğretmenin cenazesi, Antalya’da son yolculuğa uğurlandı