Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi düzenlendi

Yönetim bilişim sistemleri öğrencileri Antalya'da 7. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi'nde bir araya geldi.

Yönetim bilişim sistemleri öğrencileri Antalya'da 7. Ulusal Yönetim Bilişim Zirvesi'nde bir araya geldi.

Türkiye'deki Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencileri tarafından gönüllülük esaslı düzenlenen Yönetim Bilişim Zirvesi bu yıl Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencilerinin ev sahipliğiyle Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

22 konuşmacı tecrübelerini paylaştı

İki gün süren ve teması "Yeni Nesil Yönetim Bilişim Sistemleri ve Metaverse" olan zirvede alanında uzman 22 konuşmacı kendi tecrübe ve birikimlerini farklı bakış açılarıyla öğrencilerle paylaştı. Zirveye 14 üniversiteden çok sayıda öğrenci katılım sağladı. Bilişim sektöründeki ulusal düzeydeki iş insanlarının da katıldığı zirvede, bilişim sektöründeki güncel ve inovatif uygulamalar paylaşıldı. Zirvede, açılan bilişim temalı stantlar ve yarışmalar büyük ilgi gördü. Ulusal zirvede öğrenciler aynı zamanda bölgesel ve ulusal düzeyde tanınan girişimciler ile bir araya gelme fırsatı buldu.

Zirvede açılış konuşması yapan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erturgut, günümüzde yöneticilerin karar vermesinde bilişim sistemlerinin artan önemine ve değerine vurgu yaparak tüm zirve katılımcılarına teşekkür etti.

Manşetler

Alkollü sürücünün kullandığı minibüs iş yerine daldı: 2 yaralı
Osmaniye’de seyir halindeki tanker alevlere teslim oldu
Mersin’de konaklama tesisleri denetlendi: 2 işletmeye 92 bin lira ceza
Erzin’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Polis memuru eşini ayaklarından vurdu
Yüksek promil gözlüğünü takan vatandaşlar topa vuramadı, ortaya komik görüntüler çıktı
Evde ölü bulunan 16 yaşındaki çocuğun cenazesi teslim alındı
DNA testi işlemleri tamamlanan Kübra’nın cenazesi ailesi tarafından teslim alındı
Motosiklet kazasında yaralanan genç, 7 günlük yaşam savaşını kaybetti
Epilepsi hastası kızı dövdüğü öne sürülen anne: "Benim kızımı dövdüler ben konuşmaya gittim kavga çıktı"