Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne yoğun ilgi

Adana'da bu sene 9. kez düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, ikinci gününde yoğun ilgi gördü.

Adana'da bu sene 9. kez düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, ikinci gününde yoğun ilgi gördü. Esnaf ve vatandaşlar festivalden mutlu olduklarını söyledi.

Adana Valiliği'nin ev sahipliğinde bu yıl 9'uncusu "Kuşaktan Kuşağa" temasıyla düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, ikinci gününde de yoğun ilgi gördü. Merkez Park'ta kurulan stantlarda kentin yöresel lezzetleri kebap, şalgam, şırdan ve tatlılar ziyaretçilerin ilgisine sunuldu. Dün, dev mangalın yakılmasıyla resmi açılışı yapılan festivalde, stantların önünde uzun kuyruklar oluştu.

Festivalde stant açan esnaflardan Ömer Algan, festivalin güzel geçtiğini ve ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Festivalde her şey var. Bütün lezzetleri insanlar burada bulabilir. Çok güzel bir festival geçiyor. İlgiden memnunuz, herkesi bekliyoruz" dedi.

Esnaftan Kadir Topaloğlu ise festivalin esnafa can suyu olduğunu söyledi.

"Bütün lezzetleri tadacağız"

Festival için Karaman'dan gelen Muhammet Erkabaktepe, "Çok güzel bir festival. Potansiyeli çok güzel. Sadece festival için geldik. Adana Kebap yemeyi çok seviyoruz. Adana'nın bütün lezzetlerini tadacağız" diye konuştu.

Konya'dan gelen Naciye Varışlı da, "Festival için Konya'dan geldim. İlk kez Adana'ya geliyorum. Evim burada olsa her gün gelirim, çok güzel bir festival olmuş" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi
Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Taksi ile çarpışan motosikletli gençler metrelerce sürüklendi
Adana’daki suç örgütlerine silah getiren 2 şüpheli tutuklandı: 53 tabanca ele geçirildi
Kamyonetin çarptığı 5 yaşındaki engelli çocuk ağır yaralandı, kazada kusurlu bulundu