Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne yoğun ilgi

Adana'da bu sene 9. kez düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, ikinci gününde yoğun ilgi gördü.

Adana'da bu sene 9. kez düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, ikinci gününde yoğun ilgi gördü. Esnaf ve vatandaşlar festivalden mutlu olduklarını söyledi.

Adana Valiliği'nin ev sahipliğinde bu yıl 9'uncusu "Kuşaktan Kuşağa" temasıyla düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, ikinci gününde de yoğun ilgi gördü. Merkez Park'ta kurulan stantlarda kentin yöresel lezzetleri kebap, şalgam, şırdan ve tatlılar ziyaretçilerin ilgisine sunuldu. Dün, dev mangalın yakılmasıyla resmi açılışı yapılan festivalde, stantların önünde uzun kuyruklar oluştu.

Festivalde stant açan esnaflardan Ömer Algan, festivalin güzel geçtiğini ve ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Festivalde her şey var. Bütün lezzetleri insanlar burada bulabilir. Çok güzel bir festival geçiyor. İlgiden memnunuz, herkesi bekliyoruz" dedi.

Esnaftan Kadir Topaloğlu ise festivalin esnafa can suyu olduğunu söyledi.

"Bütün lezzetleri tadacağız"

Festival için Karaman'dan gelen Muhammet Erkabaktepe, "Çok güzel bir festival. Potansiyeli çok güzel. Sadece festival için geldik. Adana Kebap yemeyi çok seviyoruz. Adana'nın bütün lezzetlerini tadacağız" diye konuştu.

Konya'dan gelen Naciye Varışlı da, "Festival için Konya'dan geldim. İlk kez Adana'ya geliyorum. Evim burada olsa her gün gelirim, çok güzel bir festival olmuş" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Alevlere teslim olan depo küle döndü
Belen’de ev yangını
Konteyner alevlere teslim oldu
Osmaniye’de 50 milyonluk dolandırıcılık operasyonunda 4 tutuklama
Isparta’daki feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu
15 yaşındaki Fatma İrem’den haber alınamıyor
Alkollü sürücünün kullandığı araç önündeki araca arkadan çarptı: 3 yaralı
Kahramanmaraş’ta arkadaş kavgası kanlı bitti: 1 yaralı
Adana’da otomobil tıra çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Isparta Valiliğinden kaza açıklaması: 4 ölü, 26 yaralı