Uygulama noktalarını paylaşmak için WhatsApp grubu kuran 13 şahıs gözaltına alındı

Hatay'da suçlu ve alkollü şahısların kaçması için uygulama noktalarını sosyal medya gruplarında paylaşan 13 şahıs gözaltına alındı.

Hatay'da suçlu ve alkollü şahısların kaçması için uygulama noktalarını sosyal medya gruplarında paylaşan 13 şahıs gözaltına alındı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Emniyet müdürlüğü ekipleri; İskenderun, Belen ve Arsuz ilçelerinde yapılan denetim ve uygulamaların yeri ve konumunun, yaklaşık 800 kişinin olduğu WhatsApp grubunda paylaşıldığını tespit etti. Durum üzerine harekete geçen polis ekipleri, grup üzerinde yer bildirimi ve bilgi paylaşımı yapan toplam 13 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin adından adliyeye çıkartılan şüphelilerin savcılıktaki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Manşetler

Kumlu’da trafik kazası: 4 yaralı
Antalya’da zehir tacirlerine film gibi operasyon
Deprem davasında dikkat çeken gerekçe: ’Saygılı tutum’ cezada indirime neden oldu
Manavgat’ta otelde klor gazı sızıntısından 25 kişi etkilendi
Araç içerisinde mahsur kalıp, baygın bulunan çocuk yoğun bakıma alındı
Antalya’da iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu: 3 yaralı
Yolcu minibüsünde dehşet anları kamerada: Kaçırdığı minibüsle kaza yapıp öldü
Bisikletiyle aniden yola çıkan çocuğa otomobil çarptı
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmalarında 6 gün geride kaldı
Uyuşturucu ve silahlarla yakalandılar: 4 kişi tutuklandı