Uygun şartlarda taşınmayan 34 kilo et imha edildi

Hatay'da Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerinde uygunsuz şartlarda taşındığı tespit edilen 34 kilogram et imha edildi.

Hatay'da Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerinde uygunsuz şartlarda taşındığı tespit edilen 34 kilogram et imha edildi.

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bulaşıcı hayvan hastalıklarının ve salgınlarının önlenmesi amacıyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Antakya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde kontroller yapıldı. Yapılan yol kontrolleri esnasında; uygun şartlar altında taşınmayan ve hayvansal ürünlerin sevki esnasında bakanlıkça belirlenen belgeleri bulundurmayan bir araçta ele 34 kilogram et imha edildi. İlgili şahıslar hakkında idari para cezası uygulandı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; tüm ilçelerde insan sağlığını korumaya yönelik denetimlerin sürdürüleceği belirtildi.

Manşetler

Motosikletini yaktı, kaldırıma geçip izledi
Kazaya karışan otomobilin tekeri koptu, kamyonet devrildi: 3 yaralı
Mersin’de 126 kişiyi 10 milyon TL dolandıran şebeke çökertildi: 10 tutuklama
Göksun’da devrilen tır vinçle kaldırıldı
Mersin’de 48 kilo esrar ele geçirildi: 4 tutuklama
Tarsus’ta hırsızlık şüphelileri 74 saatlik kamera incelemesiyle belirlendi
Mersin’de 46 yıl hapis cezasıyla aranan 2 firari yakalandı
Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Lösemili çocuklara polislerden anlamlı ziyaret
Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ayşe öğretmenin cenazesi, Antalya’da son yolculuğa uğurlandı